بیش از 10 ناهار سالم مقوی و خوشمزه عالی آموزش آشپزی آنلاین
انتشار: دی 26، 1401
بروزرسانی: 18 آذر 1404

بیش از 10 ناهار سالم مقوی و خوشمزه عالی آموزش آشپزی آنلاین

بیش از 10 ناهار سالم مقوی و خوشمزه عالی آموزش آشپزی آنلاین

این کلوچه انقدر محبوب است که در شهرهای بزرگی مثل تهران هم در انواع نانوایی و شیرینی پزی پخته می شود، مثل یک مغازه در منطقه ونک تهران که به کلوچه های فومنی معروف شده است. گونه هایی شبیه به این غذای ایرانی در ترکیه، مقدونیه، قبرس، آلبانی و ارمنستان نیز تهیه می شود. بر خلاف تصور اکثر ما که گمان می کنیم تنها نوع ته چین، ته چین مرغ ساده است، انواع مختلفی از ته چین طبخ می شود. مثل ته چین گوشت، ته چین گوشت و بادمجان، ته چین اسفناج، ته چین میگو، ته چین دنده و ته چین ماهی، که دستور پخت برنج در آن به یک شکل است.

  • برای این کار، در دستور پخت غذای خود، به جای گوشت قرمز، از گوشت گیاهی استفاده کرده و در زمان بسیار کمتر، یک قیمه خوش رنگ و لعاب سرو کنید.
  • گفتنی است که قیمت انواع مختلف غذاها در این رستوران کمی بیشتر از سایر رستوران های شیراز است.
  • البته همانطور که مطمئنا می دانید اکثر غذاهای اصیل ایرانی نیاز به زمان زیادی برای آماده شدن دارند.
  • آش ها جایگاه ویژه ای در کشور ما دارند و از پرطرفدارترین غذاهاست که از دوران پدربزرگ مادربزرگ های ما تا به الان بر سر سفره ها می بینید.

این خورشت از سبزی خرد شده خورشتی، گوشت با استخوان گوسفندی، کرفس و لیموی عمانی تشکیل شده است. برای ادامه مشاهده طرز تهیه این غذای لذیذ می توانید مقاله “طرز تهیه خورشت کرفس“ را مطالعه کنید. کوفته مرغ نوعی غذا برای ناهار است که از غذا های سنتی با پخت سریع محسوب می شود. مردم این مناطق معمولا از حبوبات و بادمجان برای تهیه پیش غذا استفاده می کنند. به طور مثال حمص که از مشهورترین پیش غذاهای عربی است، از ترکیب نخود پخته، ارده، سیر، آبلیمو و روغن زیتون درست می شود. همچنین باباغنوج یکی دیگر از انواع پیش غذا عربی است که با بادمجان درست می شود.

برای شام چی بپزم؟ برای ناهار چی بپزم؟

خوردن آبگوشت این غذا با نان ترید شده هم یکی از رسوم سرو این غذاست. با فرا رسیدن فصل زمستان، بساط فروش باقالی و لبو هم داغ می شود. از جمله خواص لبو پیشگیری و سهولت در گذراندن بیماری های ویروسی در فصل پاییز و زمستان است. در بیشتر شهر ها باقالی به عنوان یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی ایرانی با گلپر و سرکه سرو می شود. «قابلی پلو» یا «کابلی پلو» یک غذای اصیل افغانستانی است که در اغلب شهرهای خراسان نیز طبخ می شود.

نهم- خورشت فسنجان مجلسی

«املت» که معمولاً در ایران به صورت درست کردن املت با گوجه، تخم مرغ خانگی و قهوه خانه ای و حتی املت تخم مرغ با رب بسیار مشهور است انواع دیگری هم دارد. برای درست کردن این غذا با تخم مرغ شما می توانید به روش های متفاوتی عمل کنید. برای خواندن ادامه طرز تهیه پیده اسفناج ترکیه ای می توانید به مقاله طرز تهیه پیده اسفناج مراجعه کنید. آبگوشت از زمان قدیم تا به امروز بر سر سفره های ایرانی بوده است.

طرز تهیه کتلت ماهی برای علاقمندان به غذاهای دریایی

بعد از معرفی انواع غذاهای بین الملل و ایرانی که با گوشت چرخ کرده آماده می شوند حالا به سراغ فست فودی جدید و متفاوت می رویم. که خیلی سریع و آسان آماده می شود و گزینه مناسبی برای یک وعده غذایی جذاب مخصوصا برای کودکان است. حالا مواد گوشتی را از یخچال خارج کرده روی یک پلاستیک پهن کرده و سیب زمین های سرخ شده را وسط آن قرار داده به کمک پلاستیک زیرین رول می کنیم. و به مدت 15 دقیقه در فریز قرار می دهیم تا شکل خود را حفظ نماید. بعد از این مدت رول گوشت را از فریزر خارج کرده در ظرفی با کمی روغن هر طرف آن را سرخ می نماییم.